About me

Buna! Numele meu este Catalina, am 18 ani si sunt pasionata de nutritie. Pe viitor imi doresc sa fiu biolog si sa activez in domeniul nutritiei si al sanatatii.

Am inceput sa ma intereseze ceea ce consum cand mama mea a avut niste probleme medicale cu aproximativ 2 ani in urma. Am inceput sa caut pe internet metode alternative de tratament. Am descoperit blogul Ligiei Pop, am aflat o gramada de informatii noi despre alimentatie si sanatate, care contrastau puternic cu ceea ce cunosteam in momentul respectiv. Am inceput sa ma informez si mai mult despre ceea ce citisem si am luat hotararea de a face schimbari in modul de viata al meu si al mamei. Desigur, la inceput mama a respins dur ideea de a deveni vegetarieni. Si ea e o grumanda, la fel ca si mine. Incapatanata cum sunt, i-am zis ca eu am de gand sa imi schimb “meniul” si eram hotarata sa imi gatesc singura, separat. Ceea ce am si facut pentru o scurta perioada de timp, pentru ca mama incerca si ea alaturi de mine noi retete, care i-au placut nespus, contrar asteptarilor ei. Dupa ceva vreme, mama a acceptat ideea de tratament alternativ si m-a sustinut si m-a incurajat sa caut retete si informatii noi. Si ea, la fel ca si mine, a observat schimbari radicale in sanatatea ei si in starea ei generala, de cand corpul ei nu isi mai consuma cea mai mare parte din energie pe digestie.

Cateva schimbari pe care le-am observat la organismul meu:

– mai multa energie (dupa masa de pranz ma apuca un somn grozav si nu puteam sa fac nimic, decat sa stau in pat)

– am slabit 6 kg

– s-a redus mult din celulita

– aveam probleme la nivelul pielii scalpului (cojite care imi provocau mancarimi ingrozitoare 😦 ) care acum sunt istorie

– au disparut durerile menstruale si sindromul premenstrual (insomnii, nervozitate si irascibilitate)

– respiratie usoara dimineata

Imi doresc sa impartasesc cu ceilalti informatiile pe care le-am aflat pana acum si care m-au ajutat sa imi imbunatatesc calitatea vietii.

Daca aveti intrebari, fiti liberi sa le puneti.

Catalina

 

 

2 thoughts on “About me

  1. Multumesc din inima iubitei mele ca m-a ajutat sa-mi revin, numai si numai cu ajutorul ei am reinceput sa apreciez din nou viata.

Leave a comment